2009. március 29., vasárnap

Rántott camembert sajt


Álmos vasárnapra ébredtünk és úgy is maradtunk a nap folyamán is..:)) ez az idő nagyon kedvez az otthoni szüttyögős idő töltéseknek, de mégsem volt kedvünk semmi bonyolult fogáshoz, így az egyik kedvencem készült rántott camembert sajt, áfonyalekvárral és jázmin rizzsel. Sajnos nem volt annyira finom hozzá az áfonya lekvár, csak pacific típusút sikerült vennem itt a környéken, de ha utolsó emlékeimet előbányászom róla, azért jelentősen rosszabb lett a minősége sajnos, egy citromsav ízű cucc volt, de azért a rántott camembert mindig finom, sok kettesben filmnézős, barátnős, kávézós este vacsorája volt már korábban is. na de, most határoztam el, hogy nincs mese idén mindenképp áfonya lekvárt kell készítenem...

Hozzávalók
Fejenként egy kerek 125 g-os camembert sajt
A panírozáshoz: tojás, liszt, zsemlemorzsa (dióval is finom)
A jázmin rizst, olajon picit megpirítjuk és felöntjük dupla mennyiségű vízzel és puhára főzzük.
A sajt panírozásánál annyira kell figyelni, hogy hagyományos módon, csak duplán kell panírozni, gyors és egyszerű fogás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz