Hozzávalók:
A végén pedig belekeverünk 1 marék illatosra pirított diót!
1 közepes cékla
1 alma
1 kisebb répa
A reszelő nagyobb lyukán lereszeljük a zöldségeket és az almát. Majd összekeverjük a következő öntettel:
2 ek joghurt
2 ek tejszín
1 nagy ek reszelt torma1 kk kömény
só, bors
A végén pedig belekeverünk 1 marék illatosra pirított diót!
A sok egészséges összetevő közül, most a cékláról néhány szó:
Cékla
A hívogató mély bíbor színű zöldség, kitűnő immunerősítőként szolgál a téli időszakban, illetve a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében is jelentős a szerepe. Kiemelhető még a folsav tartalma, A, B, C vitaminokban is bővelkedik. Rendszeres fogyasztása ajánlott, mert segít a testi-lelki energiáink kellő működéséhez. Stimulálja az immunrendszert és a koncentráló képesség növelésében is segít. Érdekes tudni róla még, hogy a szára és a levelei is fogyaszthatóak, amelyből spenótszerű főzeléket lehet készíteni.
Akinek van gyümölcs centrifugája préselt levét is érdemes rendszeresen fogyasztani.
Cékla ügyben okos a Gyógyító Természet c. Szabó Mária könyvből lettem.
A hívogató mély bíbor színű zöldség, kitűnő immunerősítőként szolgál a téli időszakban, illetve a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében is jelentős a szerepe. Kiemelhető még a folsav tartalma, A, B, C vitaminokban is bővelkedik. Rendszeres fogyasztása ajánlott, mert segít a testi-lelki energiáink kellő működéséhez. Stimulálja az immunrendszert és a koncentráló képesség növelésében is segít. Érdekes tudni róla még, hogy a szára és a levelei is fogyaszthatóak, amelyből spenótszerű főzeléket lehet készíteni.
Akinek van gyümölcs centrifugája préselt levét is érdemes rendszeresen fogyasztani.
Cékla ügyben okos a Gyógyító Természet c. Szabó Mária könyvből lettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése