2009. március 22., vasárnap

Megnyertem:)

Képzeljétek megnyertem Gianni a Nagy Éttermalakítás c. műsor játékában az első fordulóban, a vacsora vouchert Fabio Bucciol Lui&Lei nevű olasz éttermébe, az alig egy hete létező blogommal:)))))))))), mivel nem hiszek a véletlenekben, azért ez is tanúbizonyságot tesz róla, hogy nem rossz az irányvonal:) egy ismerőstől 3 ingyen kapott szakácskönyvről már nem is beszélve...

Érdemes volt azt a kis szót a bejegyzések elé biggyeszteni.
Nagy volt az öröm. Elgondolkodtam rajta, hogy mikor is nyertem én bármit is és 2. általánosba kellett visszamennem amikor is egy farsangon doktornéni öltözékkemmel nyertem egy nagy emeletes tortát, akkoriban csak a puncs és túró tortát voltam hajlandó megenni, látszik is tüntetőleg nyalókázom, de legalább az osztály jól járt....:)

na de ez a vacsora nyeremény, felmentem az étterem oldalára és hát elámultam az ételeken és a borokon is, nagy fejtörést fog okozni a választás, mivel nagyon pazar és impozáns a kínálat. Az a minimum, hogy részletesen beszámolok majd a tapasztalatokról.

ha valaki elmulasztotta megnézni az műsort, mint én is a ViaSat oldalán megteheti.
Mindenesetre engem most hatalmába kerített az olasz ételek iránti egyre fokozódó imádat, úgyhogy itt a blogon is meglesz ennek a nyoma.
jaj és azt elfelejtettem, hogy mindenkinek sok szerencsét kívánok, aki próbálkozik!!

2 megjegyzés:

  1. Szia, gratulálok! :-)
    Kíváncsian várom a beszámolót :-)
    És jó csemegézést. Mikor mentek?

    VálaszTörlés
  2. Szia,
    Köszönöm szépen:))))
    Még nem kaptam meg a vouchert, úgyhogy még nem tudom, hogy mikor, de már várom nagyon..., nagyon jó olasz konyhának tűnik. de mindenképp írok majd róla.

    VálaszTörlés

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez Add az RSS olvasódhoz